duguláselhárítás

Csatornakamerázás

Fokozottan fertőtlenítéssel dolgozunk az Ön és a saját családunk védelmében!

csatornakamerázási munkához egy cső-, és csatornavizsgáló kamera készüléket használunk.

+36 305748966

 

A vízálló kamerafej 32 – 400 mm átmérőjű csőben képes felvétel készítésre. Színes képminőségben jól láthatóak a csövekben lévő hiányosságok, elváltozások, hibák. A hiba pontos helyét a csatornakamera digitális távolságmérővel tudja megmutatni. A csatornák és csövek belső felületéről, állapotáról színes felvételt készül, melyet memória kártyára rögzítünk és helyben vagy üzenetben keresztül elküldjük. A felvétel segítséget nyújt a szükséges helyreállítási, javítási, felújítási munkákhoz

Többféle típusú illetve méretű kamerával állunk rendelkezésre.

csatornakamera gyanánt használható függőleges és vízszintes rendszerekben.

Csatornakamerázás Budapesten, Pest megyében non stop, hétvégén, ünnepnapokon is igénybe vehető.

A kamerás csatornavizsgáló berendezés világításának köszönhetően a csővezeték belsejét tökéletesen megvilágítja, így az jól belátható teljes keresztmetszetében. Könnyen észrevehető és könnyen felismerhető a probléma amennyiben hibás a csővezeték. Jól látható, hogy a csatornának megfelelő-e a lejtése és egymásba való illesztése.

A kamerás csatornavizsgálat egy szakértelmet igénylő vizsgálat, mellyel elkerülhetjük az esetleges felesleges bontásokat és ezáltal pénzt, időt spórolhatunk.

Amennyiben önnek egy tapasztalt csatornakamerázással foglalkozó szakemberre van szüksége, hívjon minket bizalommal!

Csatornakamerázás szükségessége:

Rendszeres dugulás esetén, valamint új épületek átadása előtt, vagy egy régi épület valamelyik lakásának a felújítása után rendelik a csatornarendszer átmosása mellett a csatorna kamerázását is.

csatornakamerázással a szennyvíz csatornákat és csővezetékeket már belülről is megvizsgálhatjuk anélkül, hogy bármilyen bontási munkába belekezdenénk. A kamerás csatornavizsgálattal megvizsgálhatjuk, hogy a csatornahálózat milyen műszaki állapotban van, ezáltal szinte pontosan meghatározhatjuk szennyvíz hálózatunk élettartalmát és jelenlegi minőségét, szakszerű szerkezetét.

kamerás csővizsgálat milliméter pontosan megmutatja nekünk, hogy a föld alatt milyen vak rákötések vannak a csővezetékre, illetve a rákötések és illesztések milyen állapotban vannak.

kamerás csatornavizsgálattal könnyen felderíthető az estleges építési törmelék, az illesztéseknél benőtt fák gyökérzete, és ha be van szakadva a csővezeték. A kamerás csatornavizsgálat egy kis színes monitoron keresztül könnyen nyomon követhető, melyről igény esetén felvételt is készítünk, majd a tapasztaltakat csatornakamerázási, csődiagnosztikai szakvéleménnyel támasztjuk alá. A felvételen jól látható dátum és pontos idő lesz látható, valamint a megvizsgált csőszakasz információit is tárolja.

A csatornakamerázás menete:

A csatornakamerát egy úgynevezett berudaló, üvegszálas integrált betoló rúd, és ha szükséges, egy kamera kocsi segítségével toljuk előre a csatornában, csővezetékekben a vizsgálni kívánt szakaszon. A kamerás csatornavizsgáló berendezés önálló fehér fényű világításának köszönhetően a csővezeték belsejét tökéletesen megvilágítja így az jól belátható a teljes keresztmetszetben. Könnyen észrevehető és könnyen felismerhető a probléma amennyiben hibás a csővezeték. Jól látható, hogy a csatornának megfelelő-e a lejtése és egymásba illesztése.

Egy úgynevezett méterszámláló segítségével a pontos távolság is könnyen beazonosítható, az integrált berudalónak köszönhetően a nyomvonal keresésben is segítségünkre lehet.

Csatornakamerázás alkalmával csak megfelelő szakértelemmel rendelkező személy foglalkozhat.
A kamerás csatornavizsgálat egy szakértelmet igénylő vizsgálat, a csatorna kamera nagy segítség a csatornánk élettartamának beazonosításakor.

Amennyiben önnek egy tapasztalt csatornakamerázással foglalkozó szakemberre van szüksége, hívjon minket bizalommal!

Felvételünk a biztosítók felé egy bizonyíték, mellyel alátámaszthatja kárigénye valósságát és jogosultságát!

 

 

csatornakamerázás