duguláselhárítás

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítási áraink

Duguláselhárítás árak, melyek fixek és elfogadhatóak. Extra koncentrátumú fertőtlenítőt használunk eszközeinkre, magunkra is, úgy dolgozunk az Ön és a saját családunk védelmében!

Mosogató duguláselhárítás: 15.000-25.000,-

A duguláselhárítás árak  nálunk korrektek, előzetes telefonos leegyeztetés útján fix árak szabásával alakul ki, biztosan meg fogunk tudni egyezni.

Ingyenes 1-2 órán belüli kiszállás, nincs hétvégi felár, nincs óradíj, minőségi munkák garanciával.

Duguláselhárítás Árak

Duguláselhárítás Árak

Tisztelt Látogató!

+36 305748966

A duguláselhárítás árak olcsó, kedvező mivoltát garantálom: Csoma Tímeának hívnak, én fogom felvenni a telefont és mindenben meg fogunk tudni egyezni. Én is duguláselhárítóként dolgozom, vagy én vagy másik kedves kollégám érkezik Önhöz. 

duguláselhárításban nehezen alkalmazhatóak fix árak, hiszen minden egyes munka, más-más jelleggel bír. Arra törekszem, hogy az Önhöz legközelebbi duguláselhárítót kínáljam, aki a legkedvezőbb áron dolgozik az Ön lakhelyén. A probléma megoldásához szükséges gépek igénye, segítők száma és a munkára fordított idő határozza meg a felmerülő költségeket. Hívjon nyugodtan, és biztosan elfogadható, korrekt árat ajánlunk, ha kell telefonos segítséget, tanácsot is szívesen adunk!

Ózongenerátorral végzett fertőtlenítés, szagtalanítás, vírus elleni védelem:

Irritáló, tartós szagok megszüntetésére: dohány-, festék-, égett szag megszüntetése, általános higiéniai kezelés, enyhe dohos szag megszüntetése, kisállattartással összefüggő szagok megszüntetése és általános higiénia visszaállítása, babaváró szoba fertőtlenítése, betegség utáni, vagy megelőző lakásfertőtlenítés.

30 négyzetméterig 20 perc: 5.000,-
70 négyzetméterig 40 perc:10.000,-
100 négyzetméterig 60 perc: 20.000,-
150 négyzetméterig 90 perc: 30.000,-
Erős szennyezettség esetén 10 ezerrel drágább. (30 perccel hosszabb idő)
Autók ózonos fertőtlenítése klímatisztítással 5.000,-
Intenzív fertőtlenítés, szagtalanítás, penész, beázás, szennyvíz károk, tűzkárok után.

Autó utastér fertőtlenítés, klímatisztítás: 5.000 (dohány füst, penész, kárpit, vírus)
Lakóautó, busz: 12.000
Teherautó laktér: 12.000
Hajókabin:12.000

Duguláselhárítás árak tájékoztató jelleggel:

A duguláselhárítás költségei mindig az adott munka szemrevételezésével állapíthatók meg, de iránymutatásul az alábbi árakat adjuk meg:

 

1. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár.
2. Nincs kiszállási díj.
3. Garancia az elvégzett munkára.

Azonnali, korrekt, fix áras duguláselhárítás Pest megyében, Budapesten ingyenes azonnali vagy 1-2 órán belüli kiszállással éjjel-nappal, non stop készenléttel.